Menü Bezárás

Bemutatjuk előadóinkat

Gordon Van Veelen

 

Holland misszionárius, pünkösdi teológus. Geológiából és teológiából doktorált. Az európai Healing Rooms szolgálat egyik vezetője. Prófétai és gyógyító karizmával rendelkezik, a keresztény testvérek bátorítására, építésére, képzésére van elhívása. Uganda, Suriname, Ukrajna, Románia, Lettország, Észtország, Macedónia keresztényei felé szolgál.

Cristina Minculescu

Pszichológus, a nagyváradi Healing Rooms imaszolgálat vezetője, a Logosz Gyülekezet tagja. Saját szociális vállalkozást indított (Resta-aur-are), hogy segítsen rászoruló fiatal lányokon. Képezi őket és munkát biztosít számukra, ezzel is támogatva a társadalomba való visszailleszkedésüket. Cristina főként tanítói és prófétai szolgálatokat vezet.

Szilágyi László

Végzettsége szerint mérnök és hittantanár. Háromgyerekes családapa, akolitus, a nagyváradi Szent Pál Közösség és a MISSIO Alapítvány vezetője, az Erdélyi Mária Rádió promóciós ügyvezetője. Több keresztény mű szerzője, ezen kívül külföldi keresztény szerzők könyveit, DVD-it fordítja és adja ki. Az Erdélyi Katolikus Karizmatikus Megújulás nyugati régiójának felelőse.